Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

Hoe BVCM professionele ontwikkeling stimuleert

Bij BVCM geloven we in de kracht van voortdurende professionele ontwikkeling. Ongeacht het ervaringsniveau, kan iedereen zijn of haar talent verder ontwikkelen en een waardevolle bijdrage leveren binnen het Order to Cash-proces. Daarom investeren we in onze medewerkers en bieden we hen de tools en mogelijkheden om hun carrière naar een hoger niveau te tillen.

Een rijk aanbod aan opleidingsmogelijkheden

We richten ons op individuele groei en ontwikkeling. We bieden een breed scala aan praktijkgerichte trainingen en opleidingen aan, zowel voor bedrijven als voor onze eigen medewerkers. Deze trainingen, gegeven door top professionals, bieden direct toepasbare kennis en vaardigheden. Onze online Academy, met een uitgebreide selectie trainingen, is continu beschikbaar. Ons individueel keuzeaanbod voor vakspecifieke trainingen en opleidingen ligt ver boven het gemiddelde van andere werkgevers, wat onze toewijding aan professionele ontwikkeling onderstreept.

Medewerkers krijgen de flexibiliteit om zelf hun leertraject vorm te geven, waarbij zij gebruik kunnen maken van zowel offline als online leermogelijkheden. De online Academy stelt medewerkers in staat om op elk moment toegang te krijgen tot diverse trainingen, zodat zij in hun eigen tempo kunnen leren. Dit uitgebreide aanbod aan opleidingsmogelijkheden is ontworpen om medewerkers te helpen groeien in hun huidige functies en zich voor te bereiden op toekomstige carrièremogelijkheden.

BVCM werknemers carrieregroei ontwikkeling

 

Hoog kennis- en expertiseniveau

Het kennis- en expertiseniveau binnen BVCM is hoog, mede door de uitgebreide opleidingsmogelijkheden en de ervaring die wordt opgedaan binnen het Order to Cash-proces. Daarnaast blijven onze werknemers relatief lang werkzaam bij BVCM, wat bijdraagt aan de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening.

Inspirerende successen van onze medewerkers

Ryanne Schönhage, onze CEO, begon tien jaar geleden als jong talent bij BVCM. Ze startte als incassomedewerker en werkte op vele afdelingen waar ze keer op keer haar waarde bewees. "Het is een enorme eer om de rol van CEO op mij te nemen in dit dynamische en groeiende bedrijf", zegt Ryanne. "BVCM heeft altijd kansen geboden om mijn talent te ontwikkelen en bij te dragen aan de opbouw van onze organisatie. Deze functie voelde als een natuurlijke volgende stap en stelt mij in staat om mijn bijdrage aan de organisatie te vergroten."

Tony Schreurs begon zijn carrière enkele jaren geleden bij BVCM als Accountmanager Business to Consumer. Door de jaren heen heeft hij deelgenomen aan diverse projecten in incasso, functioneel beheer en debiteurenbeheer, en twee detacheringsopdrachten voltooid om zijn kennis verder te ontwikkelen. Dankzij de ondersteuning van BVCM kon hij zijn studie bij de Vereniging voor Credit Management (VVCM) succesvol afronden. Nu is hij verantwoordelijk voor de afdeling Business Process Outsourcing, waar hij nieuwe projecten start op basis van klantbehoeften en doelstellingen. De afdeling is gegroeid naar meer dan 25 medewerkers, waarbij persoonlijke ontwikkeling en werkplezier centraal staan.

carrieregroei opleidingsmogelijkheden BPO detachering CEO

CEO Ryanne Schönhage met voormalig CEO Jörgen Liesveld

Individuele ontwikkelingsplannen, interne mobiliteit en carrièregroei

Tijdens de PG-cyclus worden individuele ontwikkelingsplannen opgesteld, waarbij doelstellingen worden geformuleerd. De People & Culture afdeling ondersteunt dit proces met formats voor persoonlijke ontwikkelplannen en regelmatige voortgangsgesprekken met de leidinggevenden helpen om de ontwikkeling van medewerkers te stimuleren en te evalueren.

Daarnaast stimuleren we interne mobiliteit door maandelijkse vacature-alerts uit te sturen en een systeem te ontwikkelen waar medewerkers interne vacatures kunnen zien en direct kunnen solliciteren. Dit zorgt ervoor dat medewerkers hun carrière binnen BVCM kunnen vormgeven en groeien. Professionele ontwikkeling wordt erkend en beloond door certificaten en attenties uit te reiken na het voltooien van een opleiding, en werkjubilea te vieren met speciale attenties.

 

Ondersteuning van werkprivébalans

Een gezonde werkprivébalans vinden we heel belangrijk. Daarom bieden we flexibele werkmogelijkheden aan, zoals thuiswerken, zodat iedereen zijn of haar werk in het juiste tempo kan doen. Daarnaast organiseren we regelmatig sociale activiteiten en ontspanningsmomenten, inclusief sportieve evenementen zoals padeltoernooien en deelname aan voetbaltoernooien. Dit alles helpt om even los te komen van werk en zorgt ervoor dat iedereen optimaal kan presteren, terwijl een gezonde balans behouden blijft.

BVCM

Groei en ontwikkeling van medewerkers staan centraal. Door gerichte opleidingen, flexibele werkmogelijkheden en voortdurende ondersteuning worden medewerkers in staat gesteld om hun carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Deze benadering geldt zowel voor nieuwe werknemers als voor bedrijven waar medewerkers gedetacheerd worden. Daarnaast leveren we alles binnen het Order to Cash-proces, waardoor we organisaties en personen optimaal kunnen ondersteunen.

Bekijk onze vacatures

"BVCM heeft altijd kansen geboden om mijn talent te ontwikkelen en bij te dragen aan de opbouw van onze organisatie. Deze functie voelde als een natuurlijke volgende stap"