Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

Ontmoet Thiemo: Field Manager in detachering van debiteurenbeheer

Vandaag spreken we met Thiemo Renzenbrink, die zijn carrière begon in credit management en zich ontwikkelde tot field manager bij BVCM. Met ruim 15 jaar ervaring deelt Thiemo zijn inzichten over werken in de detachering en waarom het zo aantrekkelijk is.

Business Process Outsourcing (BPO) dienstverlening via BVCM

Van Credit Management naar Field Manager: Thiemo's carrièrepad

Hoe is je carrière in credit management begonnen en hoe ben je uiteindelijk field manager geworden?
Ik begon mijn carrière in een kantoorfunctie binnen credit management. Na verloop van tijd kreeg ik de kans om te proeven van het werk in de detachering. Het bleek een geweldige manier om snel veel kennis en ervaring op te doen, en ik raakte er zo in thuis dat ik erin ben blijven hangen. Ik werkte bij verschillende bedrijven, wat me leerde om snel te schakelen en me overal thuis te voelen. Al die ervaringen hebben me uiteindelijk klaargestoomd voor mijn huidige rol als field manager.

Wat vind je het leukste aan je rol als field manager?
Wat ik echt leuk vind aan mijn werk als field manager, is het coachen en begeleiden van anderen. Het mooiste aan mijn baan is om te zien hoe de mensen die ik begeleid groeien en succesvol zijn in hun opdrachten. Het geeft me echt voldoening als ik zie dat ze zich ontwikkelen en hun doelen bereiken. En als ik zie dat zowel de gedetacheerden als de klanten tevreden zijn, dan weet ik dat we samen iets goeds hebben neergezet.

Jouw eerste opdracht start hier!

 

Detachering: Uitdagingen, voordelen en unieke vaardigheden

Wat zijn de grootste voordelen van werken in de detachering?
Detachering biedt unieke kansen voor professionals in debiteurenbeheer. Je krijgt de kans om bij verschillende organisaties te werken, waardoor je snel veel kennis en ervaring opdoet. Elke opdracht is anders, wat het werk interessant en dynamisch maakt. Je leert niet alleen verschillende processen en werkwijzen kennen, maar ontdekt ook welke bedrijfscultuur het beste bij je past.

Hoe zie jij de directe impact die je kunt maken in detachering?
Een van de grootste voordelen is de directe impact die je kunt maken. Bij elke organisatie waar je komt, kun je direct verschil maken en waarde toevoegen.

Wat maakt detachering echt uniek?
Wat detachering bij BVCM echt uniek maakt, is de diverse skillset die je opbouwt. Omdat je bij verschillende opdrachtgevers werkt, ontwikkel je een breed scala aan vaardigheden. Je leert werken met verschillende systemen en processen, en je ziet hoe uiteenlopende bedrijven hun debiteurenbeheer aanpakken. Deze ervaring maakt je niet alleen flexibel, maar ook buitengewoon waardevol, omdat je unieke oplossingen kunt bieden die je hebt opgedaan bij andere bedrijven.

Ondersteuning en professionele groei in detachering

Hoe ondersteunt BVCM groei en ontwikkeling?
Bij BVCM geloven we in groei, zowel professioneel als persoonlijk. Als je wilt doorontwikkelen en blijven leren, bieden we alle mogelijkheden. Maar als je merkt dat je huidige werkzaamheden perfect bij je passen, is dat ook helemaal goed. We ondersteunen je in wat het beste voor jou werkt.

Hoe ervaar jij de bedrijfscultuur bij BVCM?
De bedrijfscultuur bij BVCM draait om samenwerking, vertrouwen en transparantie. Er is een sterke bereidheid om elkaar te helpen, zowel van collega's als van de directie. We werken als een hecht team, waarbij we openstaan voor nieuwe ideeën en altijd streven naar verbetering. Dat maakt het een fijne werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en echt het verschil kunt maken.

Waarom kiezen voor detachering in debiteurenbeheer

Waarom zouden professionals kiezen voor detachering?
Bij BVCM kun je snel groeien, veel leren en direct impact maken. Door bij verschillende organisaties te werken, ontwikkel je unieke vaardigheden en leer je flexibel en innovatief te zijn. Of je nu wilt doorgroeien of tevreden bent met je huidige rol, wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt. Detachering is een uitstekende keuze voor professionals die hun carrière willen versterken. Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Ik sta altijd open om het te bespreken!

Thiemo Renzenbrink
T: +31 6 41 80 62 58

"Deze ervaring maakt je niet alleen flexibel, maar ook buitengewoon waardevol, omdat je unieke oplossingen kunt bieden die je hebt opgedaan bij andere bedrijven."